Descriere
DESCRIERE
Caracteristicile tehnice si structurale majore:
– Camera de gatit pe trei nivele de 45×80 cm realizat din otel inoxidabil 430 BA pentru uz alimentar;
– Izolatia cemerei de coacere din manta de 8 cm grosime;
– Suprafata de gatit este realizata din masa termica inertiala refractoare de 40 kg;.
– Camera de ardere este realizata din otel suturat de 3 mm de inalta calitate;
– Panourile de acoperire si capacul extern sunt realizate din otel inoxidabil sau decapat vopsit cu pulbere epoxi rezistenta la agentii atmosferici.
Avantaje principale
– Viteza de ajungere la temperatura dorita, datorita geometriei speciale a camerei de coacere, capabile sa exploateze la maximum si rapid caldura generata de arderea lemnului;
– Siguranta si igiena absoluta, datorita camerei de coacere separata de camera de ardere;
– Costuri mai mici de functionare, datorita utilizarii, in cantitati foarte mici, din lemn, de combustibil usor disponibil in natura.
CARACTERISTICI TEHNICE
Date tehnice | Unitati de masura | MARGOTTA |
---|---|---|
Putere totala iesire | KW | 21 |
Putere iesire apa | KW | 13 |
Retur | % | 81 |
Capacitatea de incalzire ** | mc | 150 |
Structura | – | fier si otel turnat |
Placa radianta de gatit | – |
fonta cu balustrade din oțel crom Lxl: 555x425mm
|
Gura foc | – | HxLxA: 250x260x400mm |
Cazan | – |
otel cu o grosime de 4 mm
|
Capacitate cazan | lt | 20 |
Cuptor | – | inoxidabil HxLxA 258x265x445mm |
Teava de gaze arse | – | diametru de 150 mm (cuplare rapida superioara) |
Tiraj necesar | – |
10-12 Pa
|
Accesorii incluse | – | manusa, carlig, cuptor cu 2 gratare |
Greutate | Kg | 117 |
Livrare sistem | – | 1” |
Retur sistem | – | 1” |
Sonda puturi | – | ½” |
Evacuare cazan | – | ½” |
Recenzii
Nu există încă recenzii.