Se arată 1–16 din 33 de rezultate

IDROPELLBOX EDILKAMIN

pret incepand de la 4,200.00 

Beneficiind de sistemul Leonardo, semineul este ideal pentru gestionarea corespunzatoare a parametrilor combustiei si acces frontal pentru o intretinere facila.
Rezervorul de 30 kg confera o autonomie de pana la 38 de ore si poate functiona automat, programat saptamanal sau controlat prin modem GSM.

ALPEN PIETRA OLLARE EDILKAMIN

pret incepand de la 3,843.00 

Cu sistem Leonardo, kit cu pompa, vas de expansiune si valva de siguranta incorporate, termosoba poate fi folosita cu succes pentru alimentarea radiatoarelor si incalzirea prin pardoseala. Insa poate fi cuplata si la panouri slorare si/sau centrala cu gaz.
Semineul are si posibilitate producerii apei calde menajera, precum si instalarea unui modem.

MEG PLUS CERAMICA CRED EDILKAMIN

pret incepand de la 3,808.00 

Cu o puternica termica ridicata, semineul poate incalzi suprafete de mari dimensiuni. Acesta este realizat dintr-o parte frontala din otel si rama perimetrala din ceramica crem. Sistemul Leonardo gestioneaza permanent parametrii care asigura o functionarea optima si economisirea combustibililor.

MEG PLUS CERAMICA ROSU EDILKAMIN

pret incepand de la 3,808.00 

Cu o puternica termica ridicata, semineul poate incalzi suprafete de mari dimensiuni. Prezinta un panou sinoptic pentru programarea principalelor functii si are incorporat un rezervor pentru peleti.
Acesta este realizat dintr-o parte frontala din otel si rama perimetrala din ceramica alba sau rosie.

FUJI CERAMICA ROSIE EDILKAMIN

pret incepand de la 3,748.00 

Termosoba cu peleti poate fi utilizata pentru incalzirea prin pardoseala sau alimentare radiatoarelor.
Este actionata de sistem Leonardo si are kit incorporat cu pompa, vas de expansiune si valva de siguranta. Dispune de telecomanda cu display de 40×40 si este disponibila cu partile laterale, cea superioara si decoratiuni din ceramica alba sau piele rosie, cu partea frontala neagra.

FUJI CERAMICA ALBA EDILKAMIN

pret incepand de la 3,748.00 

Semineul este actionat de sistem Leonardo si are kit incorporat cu pompa, vas de expansiune si valva de siguranta. Dispune de telecomanda cu display de 40×40 si este disponibila cu partile laterale, cea superioara si decoratiuni din ceramica alba sau piele rosie, cu partea frontala neagra. Optional, se pot monta accesorii pentru producerea de apa calda menajera.

ANDE CERAMICA ALBA EDILKAMIN

pret incepand de la 3,653.00 

Semineul este actionat de sistem Leonardo si are kit incorporat cu pompa, vas de expansiune si valva de siguranta. Dispune de telecomanda cu display de 40×40 si este disponibila cu partile laterale, cea superioara si decoratiuni din ceramica alba sau rosie sau permanent, cu partea frontala neagra.
Optional, se poate monta modem GSM pentru pornirea si oprirea de la distanta.

NELLY PIU OTEL PERGAMENT EDILKAMIN

pret incepand de la 3,593.00 

Termosoba este folosita pentru alimentarea caloriferelor si incalzirea prin pardoseala. In plus, poate functiona in paralel cu panouri solare sau centrala pe gaz.
Semineul este disponibil in doua culori, bordeaux 801290 si bej 801300.

NELLY PIU OTEL BORDEAUX EDILKAMIN

pret incepand de la 3,593.00 

Cu usa din fonta cu geam serigrafiat negru si capac din fonta, semineul asigura cu succes incalzirea caloriferelor sau incalzirea pardoselilor.
Semineul este dispoibil in doua culori, bordeaux 1007140, respectiv bej 1007150.

URAL OTEL GRI EDILKAMIN

pret incepand de la 3,558.00 

Termosoba poate fi folosita pentru alimentarea radiatoarelor si/sau incalzirea prin pardoseala. Este disponibila in modelul cu partile laterale din otel vopsit gri inchis, cu insertii in spirala, iar partea sus si insertii din ceramica de culoare gri inchis, cu geam serigrafiat negru.

DAISY CERAMICA NEAGRA EDILKAMIN

pret incepand de la 3,510.00 

Actionat cu sistem Leonardo, cu kit de circulatie incorporat, vas de expansiune inchis si valva de siguranta, semineul are dispune si de un ventilator de 230 m3/h pentru distributia aerului cald. Optional se poate dota pentru producerea de apa calda si cu modem GSM pentru pornire si oprire.

DAISY CERAMICA ALBA EDILKAMIN

pret incepand de la 3,510.00 

Termosoba cu peleti este potrivita pentru incalzirea prin intermediul caloriferelor sau prin pardoseala.
Optional se poate adapta pentru producerea de apa calda menajera, poate fi pornita sau oprita printr-un modem GSM sau pentru iesirea fumului lateral stanga.

NELLY OTEL PERGAMENT EDILKAMIN

pret incepand de la 3,403.00 

Semineul alimentat cu peleti poate fi folosit pentru incalzire centralizata sau prin pardoseala. In paralel, poate fi functiona cu panouri solare.
Usa este realizata din fonta cu geam serigrafiat negru si capac din fonta.
Semineul este disponibil in doua culori, bordeaux 801290 si bej 801300.

NELLY OTEL BORDEAUX EDILKAMIN

pret incepand de la 3,403.00 

Termosoba este perfecta utilizarii pentru alimentarea caloriferelor si incalzirea prin pardoseala. Usa din fonta are geam serigrafiat negru si capac din fonta.
Semineul este disponibil in doua culori, bordeaux 801290 si bej 801300.

STRASS PIETRA OLLARE EDILKAMIN

pret incepand de la 3,403.00 

Semineul, actionat de sistem Leonardu si cu kit incorporat cu pompa, vas de expansiune si valva de siguranta este destinat alimentarii radiatoarelor si incalzirii prin pardoseala. Aditional, poate fi cuplata la panouri solare si/sau centrala pe gaz. Ventilatorul frontal poate incalzi pana la 230 m3/h.
Modelul este disponibil in varianta cu partile laterale si cea superioara din piatra naturala. Poate fi adaptat pentru producerea apei calde menajera si poate fi controlat prin termostat auxiliar sau modem GSM.

CAMEO 12 KW EDILKAMIN

pret incepand de la 3,332.00 

Folosit pentru alimentarea radiatoarelor si incalzirea prin pardoseala, semineul dispune de un eficient Leonardo, kit incorporat cu pompa, vas de expansiune si valva de siguranta si telecomanda cu display de 40×40.
Modelul este disponibil in varianta cu parile laterale si cea superioara din piatra naturala. Optional, ofera posibilitatea producerii de apa calda menajera si poate fi conectat la un termostat auxiliar sau modem GSM pentru pornire si oprire la distanta.