Se arată toate cele 7 rezultate

FOGHET EVO IDRO KIT 15-18 KW, CU KIT HIDRAULIC VAS INCHIS JOLLY MEC

pret incepand de la 7,987.00 

Termosemineul Foghet Evo Idro este un produs de ultima generatie prevazut cu sistem combinat de combustibil care functioneaza pe baza de lemn sau pelet. Sistemul ermetic cu care este dotat are rolul de a nu permite utilizarea aerului din interior, ci doar din exterior.
Schimbul termic este mai eficient iar extractia fumului este echilibrata datorita recuperatorului de caldura. Acest tip de semineu este dotat cu o clapeta automata care regleaza combustia. Un semineu de acest tip este potrivit pentru incaperile cu dimensiuni medii sau mari.

FOGHET EVO IDRO KIT 8-18 KW, CU KIT HIDRAULIC VAS INCHIS JOLLY MEC

pret incepand de la 7,907.00 

Sistemul combinat de combustibil cu lemn sau pelet pe care il utilizeaza termosemineul Foghet Evi Idro il plaseaza in randul produselor de ultima generatie. Acest model de semineu nu preia aer din interior, doar din exterior si este dotat cu un sistem ermetic.
Recuperatorul de caldura cu care este prevazut contribuie la eficacitatea schimbului termic si reuseste sa echilibreze extractia fumului. O clapeta automata are rolul de a regla combustia, consumul de combustibil fiind optimizat.
Astfel de termoseminee sunt potrivite pentru incaperile medii si mari.

FOGHET EVO IDRO B 15-18 KW JOLLY MEC1.

pret incepand de la 7,558.00 

Fogheto Evo este un termosemineu dotat cu un sistem combinat de combustibil, considerat ca fiind un produs de ultima generatie. Datorita sistemului ermetic cu care este conceput acesta nu utilizeaza aer din interior, doar din exterior. Prezinta o eficacitate crescuta a schimbului termic si un echilibru al extractiei fumului care se datoreaza recuperatorului de caldura.
Termosemineul este echipat cu o clapeta automata care se preocupa de reglarea combustiei. Este astfel optimizat si consumul de combustibil.

FOGHET EVO IDRO B 8-18 KW JOLLY MEC

pret incepand de la 7,479.00 

Termosemineul Foghet Idro este un produs de ultima generatie datorita sistemului combinat de combustibil cu care este dotat. Acesta utilizeaza atat lemne cat si peleti. Dispune de un sistem ermetic care utilizeaza doar aer din exterior, fara sa consume aerul din interior.
Este dotat cu un recuperator termic care contribuie la eficacitatea schimbului termic, echilibrand in acelasi timp extractia fumului. Exista o clapeta automata al carei rol este de a regla combustia.
Un astfel de semineu este potrivit pentru spatiile medii sau mari.

FOGHET IDRO AC 23-23 KW, CU KIT HIDRAULIC VAS INCHIS SI PRODUCTIE DE APA CALDA JOLLY MEC

pret incepand de la 6,631.00 

Foghet Idro este conceput sa ofere incalzire cu agent termic lichid. Dispune de un sistem ce poate functiona atat cu combustibil pe baza de lemn, cat si cu combustibil pe baza de pelet. Senzorul de nivel minim al peletilor cu care este dotat este util pentru ca previne scaderea temperaturii din incapere. Trecerea de la utilizarea lemnelor la utilizarea peletilor se poate face fara sa fie intrerupta caldura.
Astfel de termoseminee se potrivesc locuintelor care dispun de suprafete medii sau mari.

FOGHET IDRO 23-23 KW, CU KIT HIDRAULIC VAS INCHIS, FARA PRODUCTIE DE APA CALDA JOLLY MEC

pret incepand de la 6,283.00 

Produs de ultima generatie care dispune de un sistem combinat de combustibil pe baza de lemn sau pelet. Acest tip de termosemineu nu consuma aer din interior, utilizand doar aer din exterior printr-un sistem ermetic. Eficacitatea schimbului termic si echilibrarea extractiei de fum se datoreaza recuperatorului de caldura. Este dotat si cu o clapeta automata al carei rol este de a regla combustia reusind astfel sa optimizeze consumul de combustibil.
Foghet Evo Idro se potriveste in locuintele a caror suprafata este medie sau mare.

FOGHET IDRO B 23-23 KW, CU KIT HIDRAULIC DE BAZA JOLLY MEC

pret incepand de la 6,024.00 

Termosemineu dotat cu un sistem care utilizeaza drept combustibil lemn sau pelet. Acesta este echipat si conceput pentru incalzirea cu agent termic lichid. Este dotat cu un senzor care sa indice nivelul minim al peletilor. Acesta reprezinta un avantaj pentru ca veti putea mentine in permanenta caldura in incapere. Datorita unitatii de comanda electronica cu care este dotat se poate face trecerea automata de la utilizarea combustibilului pe lemn la cel cu peleti. Nu se va intrerupe difuzarea caldurii in momentul in care se face tranzitia. Locuinta se va incalzi unform in continuare.
Acesta este un termosemineu potrivit pentru incaperi a caror suprafata este medie sau mare.