Se arată 1–16 din 41 de rezultate

MAJOR CTM

pret incepand de la 3,444.00 

Descriere produs:

Marca CTM prezinta termosemineul MAJOR. Dispozitiv de ultima generatie, acesta este rezultatul unei echipe de designeri cu experienta, fapt ce-i confera caracteristici tehnologice moderne si un stil estetic simplu si elegant, facut pentru confort si siguranta.

NEW FIRE REVOLUTION – UN SISTEM REVOLUTIONAR

Optimizarea performantelor unui termosemineu (randament-consum-emisii) are in vedere in mod obligatoriu gestionarea intrarii aerului in camera de ardere.
Produs in exclusivitate de marca CTM, New Fire Revolution este dotat cu un sistem revolutionar de gestionare a aerului prin intermediul a 3 canale independente (Aer primar – Aer secundar – Curatarea sticlei cu aer) care, datorita unui aport de aer unic, este de 3 ori mai eficient decat un termosemineu normal, garantand controlul total al aerului de admisie si eliminand fluxurile de aer nedorite. Si datorita New Fire Revolution, MAJOR garanteaza un randament al utilizarii apei de 75% (media fiind cuprinsa intre 50-55%) si emisiile de CO2 in atmosfera de 0,25% (media fiind cuprinsa intre (0,35-0,40%)

BASIC PLUS CTM

pret incepand de la 2,688.00 

Descriere produs:

Prin termosemineele BASIC PLUS, marca CTM va propune o gama completa de termoseminee, elegante, functionale si cu performante excelente. Cu o camera de ardere etansa, admisie a aerului primar cu ardere externa/interna, posibilitatea de reglare a aerului primar si de curatare a sticlei, compartimente de cenusa detasabile si constructie din crom (standard) sau optional cu elemente unice de constructie, realizate pentru obtinerea unei arderi curate si eficiente.

Disponibil in versiuni cu usi verticale sau ascunse, cu sau fara producerea de apa calda menajera integrata, BASIC PLUS este o combinatie tehnologica si estetica proiectata pentru incalzirea centrala, economica si ecologica a casei dumneavoastra.

BASIC LARGE CTM

pret incepand de la 3,252.00 

Descriere produs:

Termosemineele din seria BASIC LARGE, produse exclusiv de CTM, sunt generatoare functionale si ecologice de caldura, usor de instalat si folosit si caracterizate de un continut tehnologic ridicat, ceea ce inseamna performanta crescuta si consum redus de combustibil.

Va propunem versiunea cu usa plana ascunsa pe verticala, cu producerea de apa calda menajera integrata, cu fitilul confectionat din fonta, alama sau crom. Termosemineul BASIC LARGE asigura aportul de energie necesar pentru case mari si la sistemul de incalzire centrala, precum si lumina zilei cu caldura unei flacari spectaculoase.

BASIC CTM

pret incepand de la 2,352.00 

Descriere produs:

Termosemineele din seria BASIC, produse exclusiv de CTM, sunt generatoare functionale si ecologice de caldura, usor de instalat si folosit si caracterizate de un continut tehnologic ridicat, ceea ce inseamna performanta crescuta si consum redus de combustibil.

Va propunem versiunea cu usa plana ascunsa pe verticala, cu si fara producerea de apa calda menajera integrata, cu fitilul in intregime realizat din material refractar, confectionat din crom (standard) sau optional. Termosemineul BASIC asigura aportul de energie necesar pentru casa dumneavoastra si la sistemul de incalzire centrala, precum si lumina zilei cu caldura unei flacari spectaculoase.

PREMIUM CTM

pret incepand de la

Descriere produs:

PREMIUM, termosemineul cu un design cu linii moderne si esentiale, echipat cu o camera de ardere etansa, construit in totalitate din material refractar cu densitate mare, are un randament caloric foarte ridicat si este echipat cu un sistem de control si de gestionare a aerului de combustie cu un continut tehnologic inovator, chiar si complet automatizat (optional cu regulator electronic Ecostar)

CARACTERISTICI EXCLUSIVE
-Randament egal cu 87,9%;
-Priza dubla pentru alimentarea cu aer;
-Sistem EcoAIR, pentru gestiunea intrarii aerului in cele 3 canale independente (Aer primar – Aer secundar – Aer primar si Curatarea sticlei cu aer);
-Termoregulator electronic EcoSTAR (optional), capabil sa gestioneze automat, printr-un ventil modulator motorizat, fluxul aerului de combustie in functie de algoritmi speficici. Astfel, este capabil sa optimizeze mai bine arderea in orice situatie si sa asigure un consum si emisii mai mici in fiecare etapa de lucru;
-Certificari in conformitate cu cele mai stricte norme europene, cum ar fi BLMSCHV II din Austria sau 15 aB-VG din Elvetia;
-Usa practica cu inchidere ermetica;
Incuietorile stranse si geometria inovatoare a usilor asigura zgomotul redus si precizia usii. Ornamentele rezistente aplicate de-a lungul perimetrului camerei de combustie completeaza opera DELUXE si-l fac un termosemineu complet ermetic, lucru indispensabil functionarii eficace a sistemului EcoAir.

DELUXE CTM

pret incepand de la

Descriere produs:

DELUXE, termosemineul cu un design cu linii moderne si esentiale, echipat cu o camera de ardere etansa, construit in totalitate din material refractar cu densitate mare, are un randament caloric foarte ridicat si este echipat cu un sistem de control si de gestionare al aerului de combustie cu un continut tehnologic inovator, chiar si complet automatizat (optional cu regulator electronic Ecostar).

AQUAMAXI 28 + Kit SX Edilkamin

pret incepand de la 3,736.00 

AQUAMAXI este un termosemineu de ultima generatie apartinand gamei de produse Edilkamin. Modelul acesta dispune de o serpentina pe partea stanga dar si de un suport pentru rotisor si un kit hidraulic cu vas deschis (schimbator, supapa de siguranta, schimbator), cu automatizare incorporata. Semineul prezinta un vas deschis in dotare si este realizat din otel si alte materiale refractare de inalta calitate.

Aquamaxi 28 – 1 serpentina + Kit DX Edilkamin

pret incepand de la 3,736.00 

AQUAMAXI28 este un semineu realizat din otel si alte materiale refractare de ultima generatie, apartinand gamei de produse Edilkamin. Acesta este un termosemineu de ultima generatie, dispunand de un suport pentru rotisor si un kit hidraulic cu vas deschis, cu automatizare incorporata.

H2OCEANO 28 CS EDILKAMIN

pret incepand de la 2,891.00 

H2OCEANO este un semineu tip centrala termica pe lemne, cu o suprafata de schimb de caldura foarte mare. Materialul din care este construit acest semineu este otel de inalta calitate, proiectat sa reziste temperaturilor ridicate, avand incorporate si materiale refractare.

AQUAMAXI 28 – 2 SERPENTINE EDILKAMIN

pret incepand de la 2,832.00 

Termosemineu pe lemne, acesta incalzeste incaperile prin intermediul caloriferelor sau incalzirii prin pardoseala. Se poate monta in paralel atat cu panouri solare cat si prin centrala pe gaz. Acest model de semineu este dotat cu un suport pentru rotisor si doua serpentine.

ACQUATONDO 29 PLUS CS EDILKAMIN

pret incepand de la 2,772.00 

Acest model de semineu centrala termica este realizat din otel de grosime mare, putand fi intrebuintat atat pentru incalzire cat si pentru producerea de apa calda menajera. Este dotat cu o usa glisanta cu fronton plan, putand si pozitionat atat la perete cat si pe colt. In versiunea pentru instalare este disponibil cu vas inchis cu serpentina si supapa de siguranta incorporata.

ACQUATONDO 29 PLUS CS EDILKAMIN

pret incepand de la 2,725.00 

Modelul de semineu ACQUANTONDO29 este realizat din otel de grosime mare, capabil sa incalzeasca orice tip de locuinta, indiferent de cerintele ei termice. Vine dotat cu o usa glisanta cu fronton plan, putand fi pozitionat atat la perete cat si pe colt.

AQUAMAXI 28 – 1 SERPENTINA EDILKAMIN

pret incepand de la 2,725.00 

Acest termosemineu pe lemn incalzeste orice incapere prin intermediul caloriferelor sau incalzirii prin pardoseala. Sistemul de incalzire se poate monta in paralel cu panouri solare sau cu centrala pe gaz. Materialele utilizate pentru constructia semineului sunt de o calitate superioara, fiind proiectate sa reziste temperaturilor ridicate.

H2Oceano 23 CS EDILKAMIN

pret incepand de la 2,510.00 

Semineul tip centrala termica H2OCEANO functioneaza pe baza de lemne, facilitand complet semineul, marindu-i suprafata de schimb. Capacitatea calorica atige 22,2 kW cu vas inchis CS. Pe langa acest lucru, acesta are si o serpentina termica incorporata.

H2Oceano 28 EDILKAMIN

pret incepand de la 2,487.00 

Semineul cu lemne H2Oceano este prevazut un un boiler pentru facilitarea incalzirii, avand o suprafata mare de transfer termic. Este disponibil in 3 modele cu 2 versiuni fiecare: 14,8 / 22,2 / 27,8 kW cu vas deschis. Materialul din care este realizat focarul este fonta, produsul fiind dotat si cu picioare reglabile si suport pentru monstarea rotisorului.

ACQUATONDO LATERAL SX EDILKAMIN

pret incepand de la 2,427.00 

Semineul este realizat din otel de grosime mare, dotat cu o usa glisanta cu latura vitrata, putand fi pozitionat atat la perete cat si la colt. Acesta poate fi folosit atat pentru incalzire cat si pentru producerea de apa calda menajera.