Se arată 1–16 din 81 de rezultate

MAJOR CTM

pret incepand de la 3,444.00 

Descriere produs:

Marca CTM prezinta termosemineul MAJOR. Dispozitiv de ultima generatie, acesta este rezultatul unei echipe de designeri cu experienta, fapt ce-i confera caracteristici tehnologice moderne si un stil estetic simplu si elegant, facut pentru confort si siguranta.

NEW FIRE REVOLUTION – UN SISTEM REVOLUTIONAR

Optimizarea performantelor unui termosemineu (randament-consum-emisii) are in vedere in mod obligatoriu gestionarea intrarii aerului in camera de ardere.
Produs in exclusivitate de marca CTM, New Fire Revolution este dotat cu un sistem revolutionar de gestionare a aerului prin intermediul a 3 canale independente (Aer primar – Aer secundar – Curatarea sticlei cu aer) care, datorita unui aport de aer unic, este de 3 ori mai eficient decat un termosemineu normal, garantand controlul total al aerului de admisie si eliminand fluxurile de aer nedorite. Si datorita New Fire Revolution, MAJOR garanteaza un randament al utilizarii apei de 75% (media fiind cuprinsa intre 50-55%) si emisiile de CO2 in atmosfera de 0,25% (media fiind cuprinsa intre (0,35-0,40%)

BASIC PLUS CTM

pret incepand de la 2,688.00 

Descriere produs:

Prin termosemineele BASIC PLUS, marca CTM va propune o gama completa de termoseminee, elegante, functionale si cu performante excelente. Cu o camera de ardere etansa, admisie a aerului primar cu ardere externa/interna, posibilitatea de reglare a aerului primar si de curatare a sticlei, compartimente de cenusa detasabile si constructie din crom (standard) sau optional cu elemente unice de constructie, realizate pentru obtinerea unei arderi curate si eficiente.

Disponibil in versiuni cu usi verticale sau ascunse, cu sau fara producerea de apa calda menajera integrata, BASIC PLUS este o combinatie tehnologica si estetica proiectata pentru incalzirea centrala, economica si ecologica a casei dumneavoastra.

BASIC LARGE CTM

pret incepand de la 3,252.00 

Descriere produs:

Termosemineele din seria BASIC LARGE, produse exclusiv de CTM, sunt generatoare functionale si ecologice de caldura, usor de instalat si folosit si caracterizate de un continut tehnologic ridicat, ceea ce inseamna performanta crescuta si consum redus de combustibil.

Va propunem versiunea cu usa plana ascunsa pe verticala, cu producerea de apa calda menajera integrata, cu fitilul confectionat din fonta, alama sau crom. Termosemineul BASIC LARGE asigura aportul de energie necesar pentru case mari si la sistemul de incalzire centrala, precum si lumina zilei cu caldura unei flacari spectaculoase.

BASIC CTM

pret incepand de la 2,352.00 

Descriere produs:

Termosemineele din seria BASIC, produse exclusiv de CTM, sunt generatoare functionale si ecologice de caldura, usor de instalat si folosit si caracterizate de un continut tehnologic ridicat, ceea ce inseamna performanta crescuta si consum redus de combustibil.

Va propunem versiunea cu usa plana ascunsa pe verticala, cu si fara producerea de apa calda menajera integrata, cu fitilul in intregime realizat din material refractar, confectionat din crom (standard) sau optional. Termosemineul BASIC asigura aportul de energie necesar pentru casa dumneavoastra si la sistemul de incalzire centrala, precum si lumina zilei cu caldura unei flacari spectaculoase.

PREMIUM CTM

pret incepand de la

Descriere produs:

PREMIUM, termosemineul cu un design cu linii moderne si esentiale, echipat cu o camera de ardere etansa, construit in totalitate din material refractar cu densitate mare, are un randament caloric foarte ridicat si este echipat cu un sistem de control si de gestionare a aerului de combustie cu un continut tehnologic inovator, chiar si complet automatizat (optional cu regulator electronic Ecostar)

CARACTERISTICI EXCLUSIVE
-Randament egal cu 87,9%;
-Priza dubla pentru alimentarea cu aer;
-Sistem EcoAIR, pentru gestiunea intrarii aerului in cele 3 canale independente (Aer primar – Aer secundar – Aer primar si Curatarea sticlei cu aer);
-Termoregulator electronic EcoSTAR (optional), capabil sa gestioneze automat, printr-un ventil modulator motorizat, fluxul aerului de combustie in functie de algoritmi speficici. Astfel, este capabil sa optimizeze mai bine arderea in orice situatie si sa asigure un consum si emisii mai mici in fiecare etapa de lucru;
-Certificari in conformitate cu cele mai stricte norme europene, cum ar fi BLMSCHV II din Austria sau 15 aB-VG din Elvetia;
-Usa practica cu inchidere ermetica;
Incuietorile stranse si geometria inovatoare a usilor asigura zgomotul redus si precizia usii. Ornamentele rezistente aplicate de-a lungul perimetrului camerei de combustie completeaza opera DELUXE si-l fac un termosemineu complet ermetic, lucru indispensabil functionarii eficace a sistemului EcoAir.

DELUXE CTM

pret incepand de la

Descriere produs:

DELUXE, termosemineul cu un design cu linii moderne si esentiale, echipat cu o camera de ardere etansa, construit in totalitate din material refractar cu densitate mare, are un randament caloric foarte ridicat si este echipat cu un sistem de control si de gestionare al aerului de combustie cu un continut tehnologic inovator, chiar si complet automatizat (optional cu regulator electronic Ecostar).

FOGHET EVO IDRO KIT 15-18 KW, CU KIT HIDRAULIC VAS INCHIS JOLLY MEC

pret incepand de la 7,987.00 

Termosemineul Foghet Evo Idro este un produs de ultima generatie prevazut cu sistem combinat de combustibil care functioneaza pe baza de lemn sau pelet. Sistemul ermetic cu care este dotat are rolul de a nu permite utilizarea aerului din interior, ci doar din exterior.
Schimbul termic este mai eficient iar extractia fumului este echilibrata datorita recuperatorului de caldura. Acest tip de semineu este dotat cu o clapeta automata care regleaza combustia. Un semineu de acest tip este potrivit pentru incaperile cu dimensiuni medii sau mari.

FOGHET EVO IDRO KIT 8-18 KW, CU KIT HIDRAULIC VAS INCHIS JOLLY MEC

pret incepand de la 7,907.00 

Sistemul combinat de combustibil cu lemn sau pelet pe care il utilizeaza termosemineul Foghet Evi Idro il plaseaza in randul produselor de ultima generatie. Acest model de semineu nu preia aer din interior, doar din exterior si este dotat cu un sistem ermetic.
Recuperatorul de caldura cu care este prevazut contribuie la eficacitatea schimbului termic si reuseste sa echilibreze extractia fumului. O clapeta automata are rolul de a regla combustia, consumul de combustibil fiind optimizat.
Astfel de termoseminee sunt potrivite pentru incaperile medii si mari.

FOGHET EVO IDRO B 15-18 KW JOLLY MEC1.

pret incepand de la 7,558.00 

Fogheto Evo este un termosemineu dotat cu un sistem combinat de combustibil, considerat ca fiind un produs de ultima generatie. Datorita sistemului ermetic cu care este conceput acesta nu utilizeaza aer din interior, doar din exterior. Prezinta o eficacitate crescuta a schimbului termic si un echilibru al extractiei fumului care se datoreaza recuperatorului de caldura.
Termosemineul este echipat cu o clapeta automata care se preocupa de reglarea combustiei. Este astfel optimizat si consumul de combustibil.

FOGHET EVO IDRO B 8-18 KW JOLLY MEC

pret incepand de la 7,479.00 

Termosemineul Foghet Idro este un produs de ultima generatie datorita sistemului combinat de combustibil cu care este dotat. Acesta utilizeaza atat lemne cat si peleti. Dispune de un sistem ermetic care utilizeaza doar aer din exterior, fara sa consume aerul din interior.
Este dotat cu un recuperator termic care contribuie la eficacitatea schimbului termic, echilibrand in acelasi timp extractia fumului. Exista o clapeta automata al carei rol este de a regla combustia.
Un astfel de semineu este potrivit pentru spatiile medii sau mari.

FOGHET IDRO AC 23-23 KW, CU KIT HIDRAULIC VAS INCHIS SI PRODUCTIE DE APA CALDA JOLLY MEC

pret incepand de la 6,631.00 

Foghet Idro este conceput sa ofere incalzire cu agent termic lichid. Dispune de un sistem ce poate functiona atat cu combustibil pe baza de lemn, cat si cu combustibil pe baza de pelet. Senzorul de nivel minim al peletilor cu care este dotat este util pentru ca previne scaderea temperaturii din incapere. Trecerea de la utilizarea lemnelor la utilizarea peletilor se poate face fara sa fie intrerupta caldura.
Astfel de termoseminee se potrivesc locuintelor care dispun de suprafete medii sau mari.

FOGHET IDRO 23-23 KW, CU KIT HIDRAULIC VAS INCHIS, FARA PRODUCTIE DE APA CALDA JOLLY MEC

pret incepand de la 6,283.00 

Produs de ultima generatie care dispune de un sistem combinat de combustibil pe baza de lemn sau pelet. Acest tip de termosemineu nu consuma aer din interior, utilizand doar aer din exterior printr-un sistem ermetic. Eficacitatea schimbului termic si echilibrarea extractiei de fum se datoreaza recuperatorului de caldura. Este dotat si cu o clapeta automata al carei rol este de a regla combustia reusind astfel sa optimizeze consumul de combustibil.
Foghet Evo Idro se potriveste in locuintele a caror suprafata este medie sau mare.

FOGHET IDRO B 23-23 KW, CU KIT HIDRAULIC DE BAZA JOLLY MEC

pret incepand de la 6,024.00 

Termosemineu dotat cu un sistem care utilizeaza drept combustibil lemn sau pelet. Acesta este echipat si conceput pentru incalzirea cu agent termic lichid. Este dotat cu un senzor care sa indice nivelul minim al peletilor. Acesta reprezinta un avantaj pentru ca veti putea mentine in permanenta caldura in incapere. Datorita unitatii de comanda electronica cu care este dotat se poate face trecerea automata de la utilizarea combustibilului pe lemn la cel cu peleti. Nu se va intrerupe difuzarea caldurii in momentul in care se face tranzitia. Locuinta se va incalzi unform in continuare.
Acesta este un termosemineu potrivit pentru incaperi a caror suprafata este medie sau mare.

IDROPELLBOX EDILKAMIN

pret incepand de la 4,200.00 

Beneficiind de sistemul Leonardo, semineul este ideal pentru gestionarea corespunzatoare a parametrilor combustiei si acces frontal pentru o intretinere facila.
Rezervorul de 30 kg confera o autonomie de pana la 38 de ore si poate functiona automat, programat saptamanal sau controlat prin modem GSM.

ALPEN PIETRA OLLARE EDILKAMIN

pret incepand de la 3,843.00 

Cu sistem Leonardo, kit cu pompa, vas de expansiune si valva de siguranta incorporate, termosoba poate fi folosita cu succes pentru alimentarea radiatoarelor si incalzirea prin pardoseala. Insa poate fi cuplata si la panouri slorare si/sau centrala cu gaz.
Semineul are si posibilitate producerii apei calde menajera, precum si instalarea unui modem.

MEG PLUS CERAMICA CRED EDILKAMIN

pret incepand de la 3,808.00 

Cu o puternica termica ridicata, semineul poate incalzi suprafete de mari dimensiuni. Acesta este realizat dintr-o parte frontala din otel si rama perimetrala din ceramica crem. Sistemul Leonardo gestioneaza permanent parametrii care asigura o functionarea optima si economisirea combustibililor.