Se arată toate cele 4 rezultate

Fast Link

pret incepand de la

Descriere produs:

Sistem hidraulic si de schimb de caldura, marca comerciala a firmei CTM din seria FAST LINK s-a nascut din nevoia de a simplifica instalatiile termosemineelor alimentate cu biomasa solida, cu circuit cu vas deschis.

Seria Kidro 3

pret incepand de la

Descriere produs:

Sistemul hidraulic si de schimb de caldura are doua generatoare de caldura care functioneaza pe acelasi sistem de incalzire, indiferent daca acestea sunt alimentate cu biomasa sau cu un alt tip de combustibil si indiferent daca acestea sunt instalate intr-un vas inchis si/sau deschis, cu posibilitatea de producere de apa calda menajera.

Seria Kidro 2

pret incepand de la

Descriere produs:

Sistem hidraulic si de schimb de caldura, este dedicat producerii instantanee de apa calda menajera, in legatura cu un generator de caldura, indiferent daca acestea sunt alimentate cu biomasa sau cu un alt tip de combustibil si indiferent daca acestea sunt instalate intr-un vas inchis si/sau inchis.
Seria Kidro 2 este disponibila in 3 variante: Kidro 2 R, Kidro 2 P/R si Kidro 2 DC.

Seria Kidro 1

pret incepand de la

Descriere produs:

Sistem hidraulic si de schimb de caldura, marca comerciala a firmei CTM din seria Kidro s-a nascut din dorinta de a simplifica instalarea generatoarelor de caldura alimentate cu biomasa solida. Astfel, seria are doua generatoare de caldura care functioneaza pe acelasi sistem de incalzire, indiferent daca acestea sunt alimentate cu biomasa sau cu un alt tip de combustibil si indiferent daca acestea sunt instalate intr-un vas inchis si/sau deschis.
Seria Kidro 1 este disponibila in 5 variante, Kidro 1 Smart, Kidro 1 Smart Plus, Kidro 1 Light, Kidro 1 R si Kidro 1.