Se arată toate cele 6 rezultate

PELLKAMIN 12 EDILKAMIN

pret incepand de la 2,808.00 

Semineul functioneaza pe baza de peleti. Flacara poate fi urmarita printr-un ecran de 16:9.
Camera de combustie a semineului este construita din fonta. Dispune de o iesire superioara pentru fum. Poate fi instalat in siguranta aproape de podea. Este prevazut cu o setare minima si una de noapte.
Usa cu care este dotat se afla in partea dreapta.

PELLKAMIN 10 EDILKAMIN

pret incepand de la 2,641.00 

Construirea unui semineu nou sau inlocuirea unuia vechi se poate face prin montarea unui insert cu peleti de dimensiuni compacte.
Focarul acestuia este realizat din fonta. Pentru gazele arse exista o iesire superioara cu diametru este de 8 cm. Radiocomanda cu display permite programarea zilnica sau saptamanala. Arderea peletilor este controlata prin sistemul Leonardo.

PELLBOX SCF EDILKAMIN

pret incepand de la 2,546.00 

Insertul functioneaza cu peleti. Are un focar din fonta ce dispune si de fante frontale care permit iesirea aerului cald. Gestionarea fazelor de functionare si controlul acestora se realizeaza prin panoul sinoptic cu care este dotat.
Peletii sunt incarcati usor si comod prin sertarul frontal de care semineul dispune. Ventilatorul intern permite aerul cald sa se canalizeze si in camerele alaturate, nu doar in cea in care este montat.
Fumul este exhaustat prin intermediul ventilatiei fortate. Aceasta poate fi montata fara sa existe un cos de fum traditional.
Este dotat cu o telecomanda si cu un programator orar incorporat

PELLKAMIN 8 EDILKAMIN

pret incepand de la 2,451.00 

Insertul, datorita peletilor de dimensiuni compacte este ideal pentru inlocuirea unui semineu vechi sau construirea unuia nou.
Focarul este din fonta si are o iesire superioara pentru gaze de 8cm diametru. Poate fi programat zilnic sau saptamanal prin radiocomanda cu display. Gestionarea automata a arderii peletilor se realizeaza cu ajutorul sistemului Leonardo.

PELLINSERT 54 CU FINISAJUL WOOD

pret incepand de la 2,380.00 

Focar din fonta prevazut cu usa si usita din sticla ceramica care poate produce mari cantitati de aer cald in spatiul in care este montat. Sistemul de ventilatie fortata cu care este dotat permite evacuarea gazelor arse. Focarul este dotat cu doua gratare prin care se poate face frontal incarcarea focarului. Usile Focarului Pellinsert 54 sunt usi batante, una interioara, alta exterioara, ambele vitrate. Focarul este dotat cu kit de canalizare a aerului cald. Este dotat si cu o telecomanda.

PELLQUADRO 10 EDILKAMIN

pret incepand de la 2,296.00 

Insert cu peleti de dimensiuni mici, potrivit pentru construirea unui semineu nou sau pentru recuperarea unuia vechi. Pellquadro 10 are incorporata o grila in zona frontala care permite instalarea fara sa fie necesara crearea unei grile de ventilatie in loc. Grila are rolul de a pemite aerului sa circule in interiorul insertului, prevenind astfel supraincalzirea. In plus, difuzeaza aer cald pentru incalzire.
Pe langa insertia frontala realizata din ceramica neagra stralucitoare, semineul este dotat si cu un geam serigrafiat in vreme ce focarul este din fonta. Este prevazut cu o telecomanda destinata ajustarii parametrilor de programare si functionare. Sistemul Fire Control are rolul de a modula automat arderea, evitand risipa de combustibil.
Functionarea optima cu consum redus si eficienta maxima este redata de sistemul Galileo si Leonardo.
Optional puteti alege un suport delicat care sa faciliteze instalarea de insertie sau un GSM(dialer) care permite activarea si dezactivarea insertului de la distanta, utilizand telefonul mobil.