Se arată 1–16 din 93 de rezultate

MALLORCA HERGOM

pret incepand de la 8,984.00 

Semineul suspendat Mallorca reprezinta un model aparte care devine din ce in ce mai apreciat. Structura acestuia permite admirarea flacarilor din orice parte a incaperii.

CRETA HERGOM

pret incepand de la 5,093.00 

Creta Hergom este un semineu construit din otel si dotat cu un geam care permite vizualizarea focului. Geamul se mentine curat o perioada indelungata.

CRISTAL 90 CN CU FINISAJ WALL EDILKAMIN

pret incepand de la 4,790.00 

Semineu compact ce prezinta dimensiuni mari pentru deschiderea focului. Este realizat dintr-o structura de otel iar interiorul sau este format din material ceramic ECOKERAM.
Acest model permite o ampla vizionare a flacarii si este foarte potrivit pentru incalzirea mai multor ambiente. Garanteaza un gradient termic echilibrat. Geamul se mentine curat chiar si dupa mai multe zile in care a fost utilizat. Are un randament ridicat si avantajul de a mentine costurile scazute.
Circulatia aerului se realizeaza fie prin convectie naturala, fie prin ventilatie fortata. Kitul cu care este prevazut pentru canalizarea aerului permite acest lucru in ambiente adiacente cu patru conducte flexibile.

SANTORINI CFS HERGOM

pret incepand de la 3,808.00 

Acest tip de semineu cu lemne de la Hergom este potrivit pentru spatiile amenajate modern, undeva la peret sau izolat. Semineele Santorini sunt dotate cu o tehnologie avansata, dand dovada de fiabilitate. Achizitionarea unui astfel de semineu asigura o locuinta incalzita, cu o atmosfera linistita si sigura.

TITANO PLUS SX V EDILKAMIN

pret incepand de la 3,796.00 

Performant, cu un randament ridicat, acest tip de semnieu poate transforma un semineu obisnuit intr-un echipament amplu de incalzire. Prezinta un sistem compact si practic care datorita combustiei lemnului este capabil sa incalzeasca atat camera in care este montat cat si camere adiacente. Intreaga casa va fi incalzita uniform cu ajutorul tubulaturilor de care dispune.

TITANO PLUS DX V EDILKAMIN

pret incepand de la 3,796.00 

Un semineu obisnuit poate fi cu siguranta transformat intr-un echipament performant prin utilizarea acestui tip de semineu. Prezinta un randament ridicat si un sistem revolutionar. Este compact si practic reusind cu ajutorul combustiei lemnului sa incalzeasca intreaga locuinta in mod uniform.

DOUBLE CN EDILKAMIN

pret incepand de la 3,665.00 

Semineul are un focar inchis bifacial, este realizat dintr-o structura de otel si are interiorul executat din material ceramic ECOKERAM.
Modelul prezinta doua deschideri pentru fum care permit admirarea flacarii din doua unghiuri diferite. Geamul se pastreaza curat chiar daca a fost folosit mai multe zile la rand. Are un consum scazut si un randament inalt.
Aerul cald poate circula doar prin convectie naturala. Kitul cu care este prevazut permite canalizarea aerului in medii adiacente prin cele doua conducte flexibile.

FLAT 120 CN EDILKAMIN

pret incepand de la 3,665.00 

Semineul se prezinta cu un focar inchis al carui design este unul modern. Structura sa este din otel iar interiorul este realizat din material ceramic ECOKERAM.
Acest tip de semineu reuseste sa incalzeasca in mod autonom mai multe ambiente. Intotdeauna va garanta o functionare eficienta.
Chiar daca va fi utilizat mai multe zile la rand, acest tip de semineu isi va pastra sticla cuarata. Consumul sau este unul scazut iar randamentul ridicat.
Aerul cald poate circula prin convectie naturala sau ventilare fortata. Este prevazut cu un kit la canalizarea aerului in ambiente adiacente, avand patru conducte flexibile.

WINDO 3 85 EDILKAMIN

pret incepand de la 3,605.00 

Semineu pe baza de lemne. Geamul se extinde pe trei laturi ceea ce permite o vizualizare ampla a flacarilor. Camera de combustie este constituita din material refractar.

WINDO 2 95 D EDILKAMIN

pret incepand de la 3,593.00 

Semineu a carui incalzire se realizeaza pe baza de lemne. Este prevazut cu un geam pe colt, pe partea dreapta. Camera de combustie este realizata din material refractar. Dispune de o iesire pentru fum in partea superioara.

WINDO 2 95 S EDILKAMIN

pret incepand de la 3,593.00 

Semineu pe baza de lemne. Acesta este dotat cu un geam pe partea stanga, colt. Are o camera de combustie care este construita din material refractar. Iesirea pentru fum se afla in partea superioara.

SANTORINI CP HERGOM

pret incepand de la 3,593.00 

Semineul Santorini cu lemne de la Hergom este ideal pentru incaperile amenajate modern, putand fi pus undeva la perete sau izolat. Da dovada de fiabilitate si este dotat cu tehnologie avansata ceea ce il face foarte potrivit pentru incalzirea unei locuinte. Spatiul in care este montat va deveni unul linistit si sigur.

STATUS PLUS V EDILKAMIN

pret incepand de la 3,581.00 

Performanta si randamentul ridicat de care da dovada acest semineu il face sa poata transforma un semineu obisnuit intr-un echipament care sa poata incalzi atat camera in care este montat, cat si spatii adiacente. Este dotat cu un sistem revolutionar, compact si practic care cu ajutorul tubulaturilor poate incalzi in mod uniform o casa intreaga.

WINDO 2 75 S EDILKAMIN

pret incepand de la 3,367.00 

Semineul Windo utilizeaza lemne pentru a genera caldura in intreaga locuinta. Este dotat cu un geam generos pe colt care permite vizualizarea focului.

WINDO 2 75 D EDILKAMIN

pret incepand de la 3,367.00 

Semineu pe lemne prevazut cu dotari care sa incalzeasca o locuinta intreaga. Geamul pe colt permite o mai buna vizualizare a flacarii.

TITANO PLUS SX N EDILKAMIN

pret incepand de la 3,367.00 

Semineu foarte performant al carui randament este ridicat, reusind astfel sa transforme un semineu normal in unul dotat cu echipament amplu de incalzire. Combustia lemnului ajuta acest sistem revolutionar sa incalzeaza camera in care se afla dar si incaperi adiacente. Datorita tubulaturilor de care dispune incalzeste cu succes in mod unform intreaga casa.