Se arată 1–16 din 99 de rezultate

PELLKAMIN 12 EDILKAMIN

pret incepand de la 2,808.00 

Semineul functioneaza pe baza de peleti. Flacara poate fi urmarita printr-un ecran de 16:9.
Camera de combustie a semineului este construita din fonta. Dispune de o iesire superioara pentru fum. Poate fi instalat in siguranta aproape de podea. Este prevazut cu o setare minima si una de noapte.
Usa cu care este dotat se afla in partea dreapta.

PELLKAMIN 10 EDILKAMIN

pret incepand de la 2,641.00 

Construirea unui semineu nou sau inlocuirea unuia vechi se poate face prin montarea unui insert cu peleti de dimensiuni compacte.
Focarul acestuia este realizat din fonta. Pentru gazele arse exista o iesire superioara cu diametru este de 8 cm. Radiocomanda cu display permite programarea zilnica sau saptamanala. Arderea peletilor este controlata prin sistemul Leonardo.

PELLBOX SCF EDILKAMIN

pret incepand de la 2,546.00 

Insertul functioneaza cu peleti. Are un focar din fonta ce dispune si de fante frontale care permit iesirea aerului cald. Gestionarea fazelor de functionare si controlul acestora se realizeaza prin panoul sinoptic cu care este dotat.
Peletii sunt incarcati usor si comod prin sertarul frontal de care semineul dispune. Ventilatorul intern permite aerul cald sa se canalizeze si in camerele alaturate, nu doar in cea in care este montat.
Fumul este exhaustat prin intermediul ventilatiei fortate. Aceasta poate fi montata fara sa existe un cos de fum traditional.
Este dotat cu o telecomanda si cu un programator orar incorporat

PELLKAMIN 8 EDILKAMIN

pret incepand de la 2,451.00 

Insertul, datorita peletilor de dimensiuni compacte este ideal pentru inlocuirea unui semineu vechi sau construirea unuia nou.
Focarul este din fonta si are o iesire superioara pentru gaze de 8cm diametru. Poate fi programat zilnic sau saptamanal prin radiocomanda cu display. Gestionarea automata a arderii peletilor se realizeaza cu ajutorul sistemului Leonardo.

PELLINSERT 54 CU FINISAJUL WOOD

pret incepand de la 2,380.00 

Focar din fonta prevazut cu usa si usita din sticla ceramica care poate produce mari cantitati de aer cald in spatiul in care este montat. Sistemul de ventilatie fortata cu care este dotat permite evacuarea gazelor arse. Focarul este dotat cu doua gratare prin care se poate face frontal incarcarea focarului. Usile Focarului Pellinsert 54 sunt usi batante, una interioara, alta exterioara, ambele vitrate. Focarul este dotat cu kit de canalizare a aerului cald. Este dotat si cu o telecomanda.

PELLQUADRO 10 EDILKAMIN

pret incepand de la 2,296.00 

Insert cu peleti de dimensiuni mici, potrivit pentru construirea unui semineu nou sau pentru recuperarea unuia vechi. Pellquadro 10 are incorporata o grila in zona frontala care permite instalarea fara sa fie necesara crearea unei grile de ventilatie in loc. Grila are rolul de a pemite aerului sa circule in interiorul insertului, prevenind astfel supraincalzirea. In plus, difuzeaza aer cald pentru incalzire.
Pe langa insertia frontala realizata din ceramica neagra stralucitoare, semineul este dotat si cu un geam serigrafiat in vreme ce focarul este din fonta. Este prevazut cu o telecomanda destinata ajustarii parametrilor de programare si functionare. Sistemul Fire Control are rolul de a modula automat arderea, evitand risipa de combustibil.
Functionarea optima cu consum redus si eficienta maxima este redata de sistemul Galileo si Leonardo.
Optional puteti alege un suport delicat care sa faciliteze instalarea de insertie sau un GSM(dialer) care permite activarea si dezactivarea insertului de la distanta, utilizand telefonul mobil.

MALLORCA HERGOM

pret incepand de la 8,984.00 

Semineul suspendat Mallorca reprezinta un model aparte care devine din ce in ce mai apreciat. Structura acestuia permite admirarea flacarilor din orice parte a incaperii.

CRETA HERGOM

pret incepand de la 5,093.00 

Creta Hergom este un semineu construit din otel si dotat cu un geam care permite vizualizarea focului. Geamul se mentine curat o perioada indelungata.

CRISTAL 90 CN CU FINISAJ WALL EDILKAMIN

pret incepand de la 4,790.00 

Semineu compact ce prezinta dimensiuni mari pentru deschiderea focului. Este realizat dintr-o structura de otel iar interiorul sau este format din material ceramic ECOKERAM.
Acest model permite o ampla vizionare a flacarii si este foarte potrivit pentru incalzirea mai multor ambiente. Garanteaza un gradient termic echilibrat. Geamul se mentine curat chiar si dupa mai multe zile in care a fost utilizat. Are un randament ridicat si avantajul de a mentine costurile scazute.
Circulatia aerului se realizeaza fie prin convectie naturala, fie prin ventilatie fortata. Kitul cu care este prevazut pentru canalizarea aerului permite acest lucru in ambiente adiacente cu patru conducte flexibile.

SANTORINI CFS HERGOM

pret incepand de la 3,808.00 

Acest tip de semineu cu lemne de la Hergom este potrivit pentru spatiile amenajate modern, undeva la peret sau izolat. Semineele Santorini sunt dotate cu o tehnologie avansata, dand dovada de fiabilitate. Achizitionarea unui astfel de semineu asigura o locuinta incalzita, cu o atmosfera linistita si sigura.

TITANO PLUS SX V EDILKAMIN

pret incepand de la 3,796.00 

Performant, cu un randament ridicat, acest tip de semnieu poate transforma un semineu obisnuit intr-un echipament amplu de incalzire. Prezinta un sistem compact si practic care datorita combustiei lemnului este capabil sa incalzeasca atat camera in care este montat cat si camere adiacente. Intreaga casa va fi incalzita uniform cu ajutorul tubulaturilor de care dispune.

TITANO PLUS DX V EDILKAMIN

pret incepand de la 3,796.00 

Un semineu obisnuit poate fi cu siguranta transformat intr-un echipament performant prin utilizarea acestui tip de semineu. Prezinta un randament ridicat si un sistem revolutionar. Este compact si practic reusind cu ajutorul combustiei lemnului sa incalzeasca intreaga locuinta in mod uniform.

DOUBLE CN EDILKAMIN

pret incepand de la 3,665.00 

Semineul are un focar inchis bifacial, este realizat dintr-o structura de otel si are interiorul executat din material ceramic ECOKERAM.
Modelul prezinta doua deschideri pentru fum care permit admirarea flacarii din doua unghiuri diferite. Geamul se pastreaza curat chiar daca a fost folosit mai multe zile la rand. Are un consum scazut si un randament inalt.
Aerul cald poate circula doar prin convectie naturala. Kitul cu care este prevazut permite canalizarea aerului in medii adiacente prin cele doua conducte flexibile.

FLAT 120 CN EDILKAMIN

pret incepand de la 3,665.00 

Semineul se prezinta cu un focar inchis al carui design este unul modern. Structura sa este din otel iar interiorul este realizat din material ceramic ECOKERAM.
Acest tip de semineu reuseste sa incalzeasca in mod autonom mai multe ambiente. Intotdeauna va garanta o functionare eficienta.
Chiar daca va fi utilizat mai multe zile la rand, acest tip de semineu isi va pastra sticla cuarata. Consumul sau este unul scazut iar randamentul ridicat.
Aerul cald poate circula prin convectie naturala sau ventilare fortata. Este prevazut cu un kit la canalizarea aerului in ambiente adiacente, avand patru conducte flexibile.

WINDO 3 85 EDILKAMIN

pret incepand de la 3,605.00 

Semineu pe baza de lemne. Geamul se extinde pe trei laturi ceea ce permite o vizualizare ampla a flacarilor. Camera de combustie este constituita din material refractar.

WINDO 2 95 D EDILKAMIN

pret incepand de la 3,593.00 

Semineu a carui incalzire se realizeaza pe baza de lemne. Este prevazut cu un geam pe colt, pe partea dreapta. Camera de combustie este realizata din material refractar. Dispune de o iesire pentru fum in partea superioara.